TreeEbb
Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze 450 hectare tellende kwekerijen met meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. En bezichtig onze 1.400 m² daktuinen met een grote verscheidenheid aan meerstammige fruitbomen.
Hartelijk dank voor uw contactaanvraag.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
×
Know-how to grow
Know-how to grow
Know-how to grow betekent voor ons dat we verder denken en kijken dan het kweken en leveren van bomen. Met een team van goed opgeleide en vakbekwame medewerkers adviseren we u graag ten aanzien van soortkeuze en denken we mee in de planontwikkeling om uw groenproject tot een succes te maken. Onze beplantingsadviseurs Ontdek onze know-how to grow
×
×
+
+
Kenniscentrum Ebben Inspyrium

Kenniscentrum Ebben Inspyrium

Kenniscentrum Ebben Inspyrium onderstreept de rol van Boomkwekerij Ebben als 'know-how to grow' kennispartner en draagt bij aan een brede kijk op duurzame en groene toepassingen in de openbare ruimte. Op een 7.500 m² grote, groene en duurzame locatie delen we onze visie op het gebied van bomen, groenbeleving en natuurontwikkeling met professionals uit de groenbranche. Daarnaast is het Inspyrium een unieke, groene locatie voor evenementen, congressen, beurzen en workshops.

Lees meer
Ebben Inspyratieboek

Ebben Inspyratieboek

Stap in onze groene wereld en laat u inspyreren door onze kwekerij, kenniscentrum en evenementenlocatie Inspyrium, onze daktuinen en de prachtige groene omgeving van het Land van Cuijk.

Bekijk het Inspyratieboek
Wim Beining, beplantingsadviseur Boomkwekerij Ebben
“Mijn doel is een wezenlijke bijdrage te leveren in de advisering wat betreft soortkeuze, karakter, grilligheid en verschijningsvormen van bomen en solitaire heesters”
Wim Beining, beplantingsadviseur Boomkwekerij Ebben
Marcus Kuhbrügge, boomspecialist Boomkwekerij Ebben
“Een groenproject is pas geslaagd wanneer alle materialen in de buitenruimte - bomen, architectuur en overige materialen - elkaar versterken”
Marcus Kuhbrügge, boomspecialist Boomkwekerij Ebben
Twan Hendriks en Gerwin de Bruijn, milieuspecialisten Boomkwekerij Ebben
“Eigenlijk is het steeds weer de kunst om goed naar de natuur te kijken. Een balans scheppen waarin de natuur zichzelf in stand houdt”
Twan Hendriks en Gerwin de Bruijn, milieuspecialisten Boomkwekerij Ebben
Toon Ebben, directeur/eigenaar Boomkwekerij Ebben
“Meer en meer zijn we op de identiteit en eigenheid van bomen gaan kweken, met planten die van nature een mooi groeikarakter hebben”
Toon Ebben, directeur/eigenaar Boomkwekerij Ebben

Groen cursusprogramma

In het Ebben Inspyrium worden tal van lezingen en seminars georganiseerd voor professionals uit de groenbranche en studenten van groenopleidingen. Met een uitgebreid cursusprogramma willen we onze rol als kennispartner een structurele invulling geven. Daarnaast organiseren we branchegerelateerde evenementen en kwekerij-excursies voor landschapsarchitecten, gebiedsontwikkelaars, groenaannemers, boomverzorgers en studenten.

Lees meer

Literatuur

Wij zijn meerstammig

Wij zijn meerstammig

Selectie uit het sortiment meerstammige bomen en de toepassing daarvan in de praktijk. Bestel
Kleur Groen

Kleur Groen

Kleurgebruik in de openbare ruimte, plus ruim 300 bomen en heesters met seizoenskleur. Bestel
Bomen op Begraafplaatsen

Bomen op Begraafplaatsen

Unieke informatie- en inspiratiebron. Symboliek, historie, ontwerp, beheer en sortiment. Bestel
Dasjemenou!

Dasjemenou!

Een wonderlijke ontdekkingsreis door het Land van Cuijk (Voor)leesboek voor jong en oud. Bestel

Ebben ID Magazine

Unieke projecten, karakteristieke bomen met hun ID, inspirerende verhalen voor en door vakgenoten en nog veel meer know-how to grow. Laat u inspireren in Ebben ID Magazine!

Ebben ID Magazines

Do you know how to grow?

Boomkwekerij Ebben is een erkend leerbedrijf en biedt stage- en opleidingsplaatsen voor de groenbranche. Volg jij een groenopleiding, ben jij gemotiveerd en houd je van groen? Kom je know-how to grow in de praktijk verbreden en verdiepen.

Solliciteer nu!

Green Campus

Het Ebben Inspyrium vormt een Green Campus, waar uiteenlopende 'groene' partijen samenkomen.

hku nlgreenlabel tudelft vhl cobra
Sluiten