TreeEbb
Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze 450 hectare tellende kwekerijen met meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. En bezichtig onze 1.400 m² daktuinen met een grote verscheidenheid aan meerstammige fruitbomen.
Hartelijk dank voor uw contactaanvraag.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
×
Know-how to grow
Know-how to grow
Know-how to grow betekent voor ons dat we verder denken en kijken dan het kweken en leveren van bomen. Met een team van goed opgeleide en vakbekwame medewerkers adviseren we u graag ten aanzien van soortkeuze en denken we mee in de planontwikkeling om uw groenproject tot een succes te maken. Onze beplantingsadviseurs Ontdek onze know-how to grow
×
×
+
+
Particuliere verkoop bomen en planten

Particuliere verkoop bomen en planten

Boomkwekerij Ebben is gespecialiseerd bomen en andere beplanting voor de realisatie van nationale en internationale groenprojecten. Maar natuurlijk kunnen ook particulieren bij ons één of meerdere bomen kopen. Met onze bomenzoektool TreeEbb vindt u eenvoudig de juiste boom of plant voor uw tuin.

Bomen bestellen als particulier

Heeft u één of meerdere bomen voor uw tuin in de TreeEbb gevonden? Stuur dan een e-mail met uw selectie naar info@ebben.nl onder vermelding van 'Particulier bomen bestellen'.
Vermeld in uw mail:
    •    Naam boom
    •    Gewenst formaat
    •    Specifieke vorm?

U krijgt dan gericht een offerte van de door u gevraagde producten, met een aantal foto’s zodat u weet wat u van ons mag verwachten. Is de offerte naar wens, dan kunnen we een afspraak maken om op de kwekerij de gewenste producten te bekijken. Helaas is het niet mogelijk om de kwekerij oriënterend te bezoeken om te kijken of er iets moois tussen staat. Bijna 500 hectare is hiervoor net iets te veel.

Vind uw boom met de TreeEbb

Vind uw boom met de TreeEbb

In de TreeEbb kunt u eenvoudig bomen zoeken op vormgeving van de boom of plant, grondsoort, vocht, windinvloed en kleur. Na uw selectie komen de geadviseerde bomen in beeld en kunt u uw keuze maken.

Naar de TreeEbb